Cheap Car Hire Worldwide

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania – Partea I

 

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania devin deja subiect de interes pe cat ne apropiem mai mult de frumoasele sarbatori de iarna.

De sarbatori, speram, o sa ne bucuram de cateva zile speciale alaturi de familie si de cei dragi. De asemenea, unii dintre noi vor alege sa calatoreasca in tara si in afara. Pentru cei ce doresc sa ramana in Romania, iata cateva dintre cele mai frumoase targuri de Craciun la care merita sa popositi pentru o cana de vin fiert, o bucata de cozonac si multe cadouri artizanale de pus sub brad!

La Bucuresti veti gasi, desigur, cea mai mare aglomerare de targuri si magazine, optiuni de shopping si de haladuit in perioada sarbatorilor de Craciun. Targul traditional de Craciun principal, cu standuri de lemn si multa lume adunata, se organizeaza an de an in fata la Universitate. Bucharest Christmas Market este o traditie relativ noua in Capitala, datand din 2012 doar. Insa merita sa vedeti marele oras imbracat in straie de sarbatoare macar si cateva ore.

Insa e bine sa stim ca sunt alte orase mult mai interesante unde sa va bucurati de targuri traditionale mult mai interesante. Unul dintre aceste locuri este Sibiu. Micul oras sasesc este un foarte frumos taram de vacanta, unde oamenii se pot bucura cu adevarat de o experienta traditionala, cu aer european si cosmopolit, dar si prietenos si cald in acelasi timp. Organizat aici inca din anul 2007, Targul de sarbatori de la Sibiu reuneste 80 de expozitii, dar si atractii multiple pentru copii si pentru adulti in egala masura.

Puteti vizita orasul cu Sibiu car hire daca ati venit aici in vizita doar pentru cateva zile.

As spune ca este optiunea numarul unu de aici. Dar si Targul din Timisoara reuneste atractii multiple si va invita sa descoperiti un oras cu adevarat unic.

 

 

Related articles:

No tags for this post.
Read more:
Volvo hybrid - Mean Green
Volvo’s new hybrid truck: the Mean Green

When it comes to automobile hybrid technology there's a very valid conversation being held in regards to whether or not they are indeed more energy efficient when you take into account the entire production process, especially when you look at the environmental impact of producing and transporting the actual hybrid car batteries. We'll talk about this issue in a future article, today however we'll take a quick look at one of Volvo's newest hybrid solutions, the hybrid truck known as the “Mean Green” at the moment.

Close