Cheap Car Hire Worldwide

Cele mai minunate castele si palate din lume

 

Dragi prieteni romantici, daca va ganditi cu ingrijorare ca nu stiti unde doriti sa va faceti luna de miere, cu siguranta veti gasi putina inspiratie in lista noastra alcatuita special pentru voi in speranta ca vom descoperi impreuna cele mai minunate castele si palate din lume.

1. Taj Mahal este un mausoleu construit de indureratul Sah Jahan in memoria iubitei sale sotii, Mumtaz Mahal. Este una dintre Minunile Lumii, una dintre cele mai romantice destinatii din lume si o cea mai mare atractie turistica din India.

2. Palatul Versailles construit de Regele Soare Ludovic XIV drept resedinta permanenta intr-un linistit sat la cativa kilometri distanta de Paris este unul dintre cele mai cautate castele din lume. Este un adevarat orasel in microcosm – intreaga Curte era gazduita acolo pe timp de “sezon” – iar gradinile sunt uimitoare. Este cu adevarat unul dintre cele mai “French” experiente pe care le puteti gusta… numai in Franta!

3. In Austria, in Bavaria, se gaseste un castel care aduce suspect de mult cu logoul de la Disney… si asta pentru ca intr-adevar, cel din urma a fost inspirat de glorioasa constructie Neuschwanstein. Castelul a fost construit de regele Ludwig II “cel Nebun” al Bavariei spre sfarsitul secolului XIX si este in opinia multora unul dintre cele mai frumoase castele din lume.

3. Trecem si prin UK in incursiunea noastra si ajungem la Balmoral, resedinta Printului de Wales. Este un loc verde si linistit si stim acum de ce Printul Charles agreaza sa locuiasca aici.

4. Palatul Pena din Sintra este una dintre cele mai romantice declaratii de iubire din… lumea regala! A fost comandat de Regele Consort Ferdinand II pentru regina sa. se gaseste intr-o padure fermecata si, cu turnurile sale colorate si eclectice, este unul dintre cele mai vesele si frumoase constructii imparatesti.

5. Cum am putea sa pierdem Castelul Bran? Trebuie sa ne mandrim cu el cat mai mult si sa incurajam cati mai multi oameni sa ia un transfer de la Brasov la Bran pentru a vizita aceasta atractie unica!

 

Related articles:

No tags for this post.
Read more:
Volkswagen Golf MK7
Volkswagen is going ‘carbon’ for the Golf GTI

The rumor-mill around Volkswagen has been churning out the idea that a carbon-infused Golf GTI

Close