Cheap Car Hire Worldwide

La schi in Romania – Partea I

Iarna se apropie si speram ca la munte sa ne bucuram si de ceva zapada – oricat de problematic ar putea fi pentru cei de la oras. Daca vrei sa mergi la schi in Romania, este bine de stiut ca tara noastra este destinatia excelenta, dar de asemenea ca o vacanta la munte la noi solicita un pic de “planning”.

Sa vedem ce optiuni de vacanta sportiva, la zapada, la schi, la munte avem de luat in calcul pe plaiurile mioritice:

Orasul Brasov este una dintre cele mai populare centre turistice din tara. Acest vechi burg sasesc este astazi unul dintre cele mai frumoase orase de la noi, una dintre cele mai ravnite destinatii turistice si de asemenea un perfect loc pentru a practica sporturi de iarna. Poiana Brasov este una dintre cele mai bine echipate statiuni turistice de la noi. Partiile de aici sunt exceptionale si adesea vizitate de catre turisti internationali.

Daca doriti sa vizitati orasul si imprejurimile sale fara a fi dependenti de transportul in comun, va recomandam sa inchiriati o masina in Brasov.

Destinatia urmatoare de schi pe care o recomandam este foarte aproape de Poiana Brasov, localizata fiind in judetul Brasov de asemenea. Este vorba despre localitatea Bran. Aici veti gasi trei partii de schi la fel de spectaculoase. Branul este extrem de popular printre turisti datorita frumosului Castel Bran, depozitarul atator mituri si legende locale si un element cultural deosebit de important.

In Carpatii Meridionali, veti ajunge curand la concluzia ca principala destinatie de schi este Azuga. Azuga este un paradis montan, printre piscuri inalte, varfuri de munte impadurite cu brazi inalti si batrani de de zeci de ani. Este o destinatie de familie frumoasa si o perfecta iesire de gasca.

Romania este una dintre cele mai bune destinatii montane din Europa, padurile din Carparii romanesti adapostind cea mai mare populatie de ursi, lupi si vulpi de pe Batranul Continent.

Related articles:

No tags for this post.
Read more:
Google Autonomous Vehicle
Google’s autonomous vehicle got its driving license

Google tends to be in Internet related news usually, or more recently space mining, however we'll be talking about it related to automotive news today.

Close