Cheap Car Hire Worldwide

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania – Partea a II-a

 

Un singur articol nu este de ajuns ca sa acoperim cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania in totalitate, asa ca astazi ne intalnim din nou pentru a discuta din nou despre aceasta vesela ocazie de a iesi din case si de a ne bucura de o distractie traditionala nascuta de demult.

In Romania, cinstit vorbind, traditia targurilor de Craciun in acceptia lor comerciala nu este foarte lunga. Primele astfel de targuri au aparut in Germania (sau mai degraba in zona germanica, pentru ca pe atunci nu exista statul Germania) in evul mediu. Astazi, targurile se gasesc peste tot si au “contaminat” toate zonele crestine.

Avand in vedere aceasta traditie germanica, nu e de mirare ca si in Romania gasim cele mai frumoase targuri de sarbatori in Transilvania. Vorbeam data trecuta de Sibiu si Timisoara, dar Brasovul este si de aceasta data primitor. Daca se organizeaza aici de cativa ani Festivalul Berii si multe evenimente care tin de distractie in zapada si sporturi de iarna, Piata Sfatului gaszduieste de asemenea un frumos targ de iarna an de an. Aici veti gasi standuri multe cu produse traditionale si multe obiecte artizanale.

Pentru a doua oara consecutiv, Oradea se afla in topul destinatiilor cu targ de sarbatori. Piata Unirii din Oradea va gazdui incepand cu 30 noiembrie un eveniment amplu, care reuneste tot ce tine de mancarea traditionala si de activitati menite sa bucure copiii si nu numai. O zi la targ in Oradea este o bucurie; apoi puteti vizita si orasul. Daca transportul prezinta probleme, puteti mai degraba sa apelati la un transfer de la aeroportul din Oradea.

Poate nu este un oras transilvanean, dar Ploiestiul a promis ca anul acesta sa se revanseze pentru anii trecuti, cand a patit marea rusine de a ramane nedecorat si de a apela la public pentru a improviza o pavoazare. Asadar, aproape de capitala puteti inchiria o masina cu Ploiesti car hire si dati o tura prin orasul lui Nenea Iancu.

 

 

Related articles:

No tags for this post.
Read more:
Fun gifts for car lovers
Fun gifts for car lovers

Dear drivers, would we be right to assume that, seen as you love cars, your best friends are also prone...

Close