Cheap Car Hire Worldwide

La schi in Romania – Partea II

 

La schi in Romania: iata o idee excelenta de excursie pentru iarna aceasta. Sporturile de iarna sunt printre cele mai populare activitati in sezonul rece, ca sa nu mai spunem ca Muntii Carpati sunt o destinatie predilecta pentru orice vizitator care este indragostit de natura salbatica si virgina.

Data trecuta am vorbit despre cateva dintre cele mai populare statiuni de schi din Romania, iar astazi ne vom continua incursiunea in adancurile padurilor, in inima muntilor. Ajungem inevitabil, cu o masina inchiriata de la Ploiesti car rental, pe Valea Prahovei, poate cea mai populara si populata zona turistica montana din Romania.

Sinaia este statiunea regala, daca o putem numi asa, o localitate care a servit atat scopurilor turistice, cat si mandriei regale timp de secole. Sinaia este mai mult decat o statiune de iarna, este un oras frumos, curat si elegant, cu nimic mai prejos fata de alte orase europene turistice. Aici trebuie sa vizitati Castelul Peles, unul dintre cele mai bine pastrate palate din Europa, o constructie baroca germana de inceput de secol XX cu care ne putem oricand mandri. Apoi, dupa ce am vizitat tot ce era de vizitat in oras, pe putem urca pe munte sau putem merge pe partie – daca zapada tine cu noi.

Busteni este o alta localitate perfecta pentru sporturile de iarna. Aici 10 lifturi va pot urca spre partii. Muntii sunt inalti si peisajele dramactice aici si va veti simti cu adevarat in inima muntilor. Dupa ce ati facut indeajuns de mult sport, va puteti reintoarce in sanul civilizatiei pentru a va delecta cu un ospat la restaurant sau pentru a vizita Castelul Cantacuzino.

Aproape de Sibiu puteti merge la schi de asemenea, in localitatea Paltinis sau la Balea. Sporturile de iarna sunt apreciate in Transilvania si veti avea multe lucruri frumoase de vizitat si in imprejurimi.

 

Related articles:

No tags for this post.
Read more:
The new MINI Convertible is ready to hit the markets in 2016!
The new MINI Convertible is ready to hit the markets in 2016!

We bet you have missed getting some awesome news about your favorite car. Well, after a long wait, we find...

Close